هدف اصلی مقاله حاضر، شناسایی تأثیر ضرایب علیالرأس مالیاتی بر ساختار صنایع مواد غذایی و آشامیدنی طی دوره (1391-1387) و تشخیص تأثیر اعمال این ضرایب بر قدرت انحصاری صنایع است. برای رسیدن به این هدف از یک الگوی اقتصادسنجی دادههای پانلی و دادههای صنایع مواد غذایی و آشامیدنی در سطح کدهای چهار رقمی ISIC استفاده شده است. نتایج این مطالعه نشان میدهد که افزایش ضرایب مالیاتی علیالرأس، تأثیر نامطلوبی بر ساختار صنایع مواد غذایی و آشامیدنی به شکل افزایش قدرت انحصاری بنگاهها دارد که مؤید دیدگاه شومپیتر است.
Samadi A H, Ahmadi Z, Emami Meybodi M. InvestigatingtheEffectofTaxCoefficientsonIranianManufacturingStructures:CaseStudyofFoodandDrinkingIndustry. qjfep 2015; 3 (9) :37-60 URL: http://qjfep.ir/article-1-193-fa.html
صمدی علی حسین، احمدی زهره، امامی میبدی مهدی. بررسی تأثیر ضرایب علی الرأس مالیاتی بر ساختار صنایع ایران: مطالعه موردی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی . فصلنامه سیاست های مالی واقتصادی. 1394; 3 (9) :37-60